Na zijn succesvolle en vooral gezellige optreden in juni van dit jaar zal Lodewijk de Ruijter, sociaal producent, presentator en acteur, op donderdag 12 december in de Roze Salon Haarlem feestelijk het jaar 2019 uitluiden met een heuse Kerstmuziekbingo.

Muziekbingo
Muziekbingo is hetzelfde als bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbijkomen, worden platen gedraaid. De ontspannen spanning van de traditionele bingo, maar dan met kerstmuziek. Het is lachen, het is gezellig, voor de liefhebbers kan er gedanst worden en je kunt uiteraard gezellig kletsen.

Toen de mussen nog dood van de daken vielen vanwege de tropische hitte, ging Lodewijk op uitnodiging van de Roze Salon Haarlem al aan de slag om ook deze keer een spannend en verrassend spelprogramma samen te stellen.

Wat zal er voorbij gaan komen: White Christmas? André Hazes? In deze feestmaand laat je gewoon verrassen. Ga lekker los, zing, speel en dans mee. Want herken je het nummer, de zangeres/zanger en/of band en staat die op je kaart? Dan maak je ook nu vast weer kans op leuke prijs.

Aan de Kerstmuziekbingo zijn geen kosten verbonden en de toegang van de Roze Salon Haarlem is vrij.

Datum
Tijd
Locatie
12 december 2019
16:30 - 19:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *