Op donderdag 9 januari zal Marcel Selier, onder meer bekend van The Voice Senior, de eerste Haarlemse Roze Salon van 2020 opluisteren met een optreden.

Over Marcel Selier
Al jong ging Marcel naar gitaarles en had snel door dat hij het drumstel op de muziekschool veel eigenlijk veel interessanter vond. Zingen zat er ook al vroeg in en zo was de combinatie drummer/zanger vroeg geboren.

Rond zijn 40e kwam hij via een collega-winkelier uit Haarlem terecht bij een groepje muzikanten. Met hen vormde hij de coverband “Trees” waarin hij achttien jaar de leadzanger/drummer is geweest.

The Rat Pack & More
Sinds ongeveer drie jaar treedt Marcel Selier voornamelijk als solozanger op met zijn programma “THE RAT PACK & MORE”. Als groot fan van het werk van Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. heeft hij de keuze uit een enorm aantal jazz-standards die hij aanvult met juweeltjes van songs die door de jaren heen zijn gemaakt.

Voice
In 2018 was Marcel een succesvol deelnemer aan het populaire Tv-programma ‘The Voice Senior’, waarin hij doordrong tot de knock-outfase.

Alle vrijwilligers van de Roze Salon wensen de bezoekers van de Roze Salon en abonnees van de nieuwsbrief fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwe jaar.

Foto: Gerard op ‘t Ende

Datum
Tijd
Locatie
9 januari 2020
16:30 - 19:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *