Het voelt alsof we amper met de Roze Salon zijn gestart en toch sluiten we het seizoen 2021/2022 op donderdag 9 juni alweer af. Dat doen we deze keer met DJ Ron. De meeste bezoekers van de Roze Salon kennen Ron waarschijnlijk als de markante man in zijn onafscheidelijke en prachtige Schotse quilt.

DJ avant la lettre Al op jonge leeftijd had Ron een fascinatie voor oude platenspelers, jukeboxen en muziek, héél veel muziek. Zijn huis staat er vol mee en hij zal op donderdag 9 juni met zo’n nostalgische platenspeler, ouderwets plaatjes gaan draaien. Een DJ avant la lettre dus.

Terug in de tijd Hij brengt ons muzikaal terug naar de jaren ’50 en ’60 van de twintigste eeuw. Toen we in elk geval nog jong en meestal nog onschuldig waren. Wereldse muziek variërend van zuivere rock & roll, jazz en pure soul maar ook Italiaans- en Nederlandstalig kunnen we verwachten. Heb je een verzoeknummer en hij heeft het in zijn collectie? Hij laat het je graag horen. Heb je zelf nog 78-toerenplaten en/of singels, waarvan je een nummer wilt laten horen, neem die dan gerust mee. Ron draait ze met plezier en als je wilt ga je samen met de andere bezoekers aan de zwier (slijpen mag ook). Er zal een bescheiden dansvloer zijn.

Blij maken Heb je wel platen maar geen pick-up meer thuis? Ron is er blij mee als je ze meebrengt en hij ze in zijn collectie op mag nemen.

 

Iedere tweede donderdag van de maand, vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom in Binnensteeds aan de Nieuwe Groenmarkt 20 te Haarlem! Ontmoeting, gesprek en ervaringen delen! Ook bieden wij met regelmaat culturele activiteiten aan. In juli en augustus geld er een zomerstop.

Datum
Tijd
Locatie
9 juni 2022
16:30 - 19:30

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.