De officiële heropening van de Roze Salon is op donderdag 9 september. Je bent dan weer vanaf 16.30u welkom in wijkcentrum Binnensteeds aan de Nieuwe Groenmarkt in het centrum van Haarlem. Mocht de aanvangstijd vanwege corona-maatregelen wijzigen, dan zullen we je daarvan tijdig op de hoogte stellen via deze website.

Er is voor de maand september gekozen omdat we verwachten dat al onze bezoekers en vrijwilligers dan volledig gevaccineerd zullen zijn (niet onbelangrijk). Dat maakt het mogelijk de Roze Salon Haarlem weer onder redelijk ‘normale omstandigheden’ te heropenen. Uiteraard zullen de dan nog van kracht zijnde regels met betrekking tot corona worden gerespecteerd.

Er zal in september geen programma worden aangeboden. Uiteraard zullen er hapjes en soep zijn, maar het weerzien na die lange tijd van afwezigheid zal ongetwijfeld centraal staan. De ervaring leert dat velen van ons hun ervaringen en wel en wee met elkaar willen delen en daar is volop ruimte voor.
Voor de maanden oktober tot en met januari zijn er inmiddels al wel programma’s gepland.

Alle vrijwilligers kijken enorm uit naar de heropening en staan te popelen om er met zijn allen weer mooie en vooral gezellige bijeenkomsten van te maken.

Roze Salon Haarlem 55+

Datum
Tijd
Locatie
9 september 2021
16:30 - 19:30

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *