De officiële heropening van de Roze Salon is op donderdag 9 september.

Let op: als gevolg van de huidige coronaregels hebben we de openingstijden eenmalig aan moeten passen. Deze zijn voor september van 15.00u tot 18.00u.
Aanmelden is niet nodig, wel vragen wij je naam en telefoonnummer te registreren bij de ingang. Wij volgen bij de openstelling uiteraard de op dat moment geldende coronaregels.

Er is voor de maand september gekozen omdat we verwachten dat al onze bezoekers en vrijwilligers dan volledig gevaccineerd zullen zijn (niet onbelangrijk). Dat maakt het mogelijk de Roze Salon Haarlem weer onder redelijk ‘normale omstandigheden’ te heropenen. Uiteraard zullen de dan nog van kracht zijnde regels met betrekking tot corona worden gerespecteerd.

Er zal in september geen programma worden aangeboden. Uiteraard zullen er hapjes en soep zijn, maar het weerzien na die lange tijd van afwezigheid zal ongetwijfeld centraal staan. De ervaring leert dat velen van ons hun ervaringen en wel en wee met elkaar willen delen en daar is volop ruimte voor.
Voor de maanden oktober tot en met januari zijn er inmiddels al wel programma’s gepland.

Alle vrijwilligers kijken enorm uit naar de heropening en staan te popelen om er met zijn allen weer mooie en vooral gezellige bijeenkomsten van te maken.

Roze Salon Haarlem 55+

Datum
Tijd
Locatie
9 september 2021
15:00 - 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *