Troubadours Mehmet Polat en Fatosch op 8 november in de Roze Salon

Haarlem – Na hun succesvolle optreden in september 2017, zullen de troubadours Mehmet Polat en Fatosch op 8 november de bezoekers van de Roze Salon weer meenemen op een mooie muzikale reis door het land van de Sprookjes van Duizend-en-een-nacht.

Romantische (volks)liederen over de mooiste en soms heimelijke liefdes en alles wat daar mee samenhangt, zullen ook deze keer weer op een meesterlijke wijze ten gehore worden gebracht. Fatosch en Mehmet begeleiden zichzelf onder andere met de saz en de ud (oed), een door Mehmet zelf ontworpen 12-snarige Arabische luit met een prachtige lichte klank die zeer tot de verbeelding spreekt.

Mehmet Polat toert vanuit zijn woonplaats Amsterdam rond de hele wereld. Hij vermengt diverse muziekstijlen met ondermeer zijn eigen Ottomaanse folklore. Mehmet Polat was onlangs nog te horen in de Philharmonie met zijn gelijknamige trio.

Fatosch, geboren en getogen in Ulft, is naast muzikant tevens rij-instructrice en een succesvol kunstenares.

Het optreden vindt zoals gebruikelijk plaats tussen 17.00u en 18.00u.

Wat: Mehmet & Fatosch | Waar: Roze Salon 55+, Wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20, Haarlem-centrum | Wanneer: donderdag 8 november ca. 17.00u (Roze Salon open om 16.30u) Toegang vrij.

Bron: Gay-Haarlem.nl

Datum
Tijd
Locatie
8 november 2018
16:30 - 19:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *