‘Als de lente komt’

Roze Salon Haarlem

Updated on:

De lente is in aantocht en we nemen langzaamaan afscheid van deze natte winter. Op donderdag 14 maart doen wij dat in de Haarlemse Roze Salon met een vrolijk optreden van Jessica van Noord.

Jessica is zangeres, entertainer en bekend van ‘Het Succesvolle Duo’ Joop Visser en Jessica van Noord. Zij zingt liedjes van eigen bodem en begeleidt zichzelf op de gitaar. Bekende en minder bekende nummers maar zeker en vooral altijd met veel herkenning en een hoog meezing gehalte. 
Jessica geniet ervan om via de muziek contact te krijgen met haar publiek. ‘Het zijn cadeautjes voor hen maar ook voor mij’. Het wordt een feestelijk en gezellig meedoen-programma. Daar staat Jessica garant voor.

Over afscheid gesproken
In de vorige nieuwbrief stond te lezen dat er enkele vrijwilligers met hun werkzaamheden voor de Roze Salon zijn gestopt. Aan het eind van het seizoen 2023-2024 zullen ook enkele dragers van de Roze Salon Haarlem na elf mooie jaren hun bijdrage beëindigen.

Daarmee dreigt er na de zomer van 2024 een dramatisch einde te komen aan een van de oudste en succesvolste ontmoetingsgelegenheden voor roze senioren in Nederland. En dat zou jammer zijn, héél erg jammer zelfs want de behoefte aan ontmoeting onder de doelgroep is en blijft groot, óók in Haarlem.

Wij zijn daarom nog steeds dringend op zoek naar enthousiaste roze senioren die de Haarlemse Roze Salon een warm hart toedragen en die mee willen helpen met de organisatie en uitvoering daarvan.

Ben jij die senior die het belang van ontmoeten met ons deelt en wil jij je daarvoor enkele uurtjes in de maand inzetten, neem dan contact met ons op. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@rozesalonhaarlem.nl of gewoon en gezellig ons aan te spreken tijdens de Roze Salon. 

Wij kijken naar jou uit!

Plaats een reactie