Wendy Molee
Wendy Molee

Op donderdag 8 juni sluit de Roze Salon Haarlem het seizoen af met een optreden van zangeres Wendy Molee. De zangeres is zoals eerder gezegd ”wereldberoemd” in de regio en in de gayscene. Een succes en garantie voor een hoop gezelligheid.” Laten we het seizoen dansend uitluiden…..

Wendy treedt op van plm. 17.00 tot 17.45 uur met een gevarieerd repertoire. Daarna kan men genieten van vers gemaakte vegetarische soep met stokbrood en hapjes.

Wij kijken terug op een mooi seizoen met interessante onderwerpen en veel gezelligheid. En ook kijken wij met plezier terug naar het bezoek van Jur Botter, de regenboogwethouder. Bent u het met ons eens, dan heten wij u weer van harte welkom na de zomer!

U allen een mooie zomer toegewenst!

One thought on “Dansend het seizoen uit met Wendy Molee

  1. ik ken Wendy al heel erg lang van af onze jeugd het is echt een zeer vrolijke meid toen ik nog op school zat toen gingen we met de klas naar Amsterdam naar het c o c het was toen de alle eerste keer dat je het te horen kreeg wat het in houden maar er zijn altijd nog een zeer grote groep mensen die denken dat het een ziekte is om zo te zijn aan een mens kan je in totaal niks veranderen
    met een vriendelijke groet fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *