Het voelt alsof we amper met de Roze Salon zijn gestart en toch sluiten we het seizoen 2021/2022 op donderdag 9 juni alweer af. Dat doen we deze keer met DJ Ron.
De meeste bezoekers van de Roze Salon kennen Ron waarschijnlijk als de markante man in zijn onafscheidelijke en prachtige Schotse quilt.

DJ avant la lettre
Al op jonge leeftijd had Ron een fascinatie voor oude platenspelers, jukeboxen en muziek, héél veel muziek. Zijn huis staat er vol mee en hij zal op donderdag 9 juni met zo’n nostalgische platenspeler, ouderwets plaatjes gaan draaien. Een DJ avant la lettre dus.

Terug in de tijd
Hij brengt ons muzikaal terug naar de jaren ’50 en ’60 van de twintigste eeuw. Toen we in elk geval nog jong en meestal nog onschuldig waren.
Wereldse muziek variërend van zuivere rock & roll, jazz en pure soul maar ook Italiaans- en Nederlandstalig kunnen we verwachten. Heb je een verzoeknummer en hij heeft het in zijn collectie? Hij laat het je graag horen. Heb je zelf nog 78-toerenplaten en/of singels, waarvan je een nummer wilt laten horen, neem die dan gerust mee. Ron draait ze met plezier en als je wilt ga je samen met de andere bezoekers aan de zwier (slijpen mag ook).
Er zal een bescheiden dansvloer zijn.

Blijmaken
Heb je wel platen maar geen pick-up meer thuis? Ron is er blij mee als je ze meebrengt en hij ze in zijn collectie op mag nemen.

Het team vrijwilligers van de Roze Salon wenst iedereen een fijne zomer.
We ontmoeten elkaar weer in vrede en goede gezondheid op donderdag
8 september. Zelfde plaats en zelfde tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *