Feestelijke seizoen afsluiting

Roze Salon Haarlem

Donderdag 13 juni is het alweer de laatste Roze Salon van het seizoen 2018/2019.
Een geweldig leuk, gevarieerd en kleurrijk seizoen voor wat betreft het geboden programma.
Van de boeiende documentairemaker Sebastiaan Kes, via ondermeer de lachcoach Maarten Vos en de dichter Robbert Voges naar de aller charmantste chansonnière en LHBT-activiste Dolly Bellefleur, en alles wat je daar tussenin maar kunt bedenken.
Diversiteit in zijn mooiste en meest brede betekenis en daar zijn wij gewoon blij mee en trots op.

Maar bovenal zijn we erg blij dat we ook dit seizoen weer nieuwe gasten hebben mogen verwelkomen. Gasten uit de stad Haarlem en directe omgeving, maar ook van ver buiten de regio.
LHBT-senioren die op zoek zijn naar contact met generatiegenoten en een plek om elkaar te kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer en veilige omgeving. Een plek dus die de Roze Salon Haarlem biedt.

acteur Lodewijk de Ruiter

Muziek Bingo
We sluiten het Haarlemse Roze Salonseizoen op donderdag 13 juni af met een feestelijke en altijd verrassende Muziek Bingo, samengesteld en gepresenteerd door entertainer en acteur Lodewijk de Ruiter. Uiteraard met leuke zomerse en wie weet hilarische prijzen.
Kortom: zet deze middag je gehoor(apparaat) op scherp, je lachspieren strak en houd de (muziek) nummertjes feilloos in de gaten!

Zomerreces
In de zomermaanden juli en augustus is de Roze Salon zoals altijd gesloten. Het enthousiaste team vrijwilligers gaat in die maanden hard aan de slag om ook van het 7e seizoen van de Roze Salon Haarlem een mooi en plezierig succes te maken.
Wij heten jullie op donderdag 12 september weer van harte welkom.

Plaats een reactie