Geen Roze Salon In december

Echt verrassend zal het niet zijn maar helaas zal ook de Roze Salon in de laatste maand van het jaar gesloten blijven. Ook al zouden we het willen, het kan simpelweg niet omdat het wijkcentrum Binnensteeds tot op heden nog steeds gesloten is voor bezoekers en gezelschappen.

Met jullie hopen wij dat er snel positieve ontwikkelingen zullen zijn m.b.t. de coronapandemie. Ontwikkelingen die ertoe zullen leiden dat we eindelijk de Roze Salon weer op een verantwoorde wijze kunnen openen. Wanneer dat zal zijn, blijft ook op dit moment echter nog onduidelijk.
In de tussentijd blijven de vrijwilligers ideeën en plannen ontwikkelen voor het moment waarop de heropening eindelijk een feit zal zijn.

Wie had ooit kunnen bedenken dat de feestelijke ‘Nieuwjaarssalon’ in januari van dit jaar met het optreden van Marcel Selier, tevens het laatste optreden van dit jaar zou zijn. Wij hadden met Marcel al afgesproken dat hij de afsluiting van 2020 zou opluisteren met een doorlopend optreden in kerstsfeer.
Het heeft niet zo mogen zijn.

Niet alleen de Roze Salon is dit jaar niet doorgegaan. Vrijwel alle roze activiteiten die op de agenda stonden van de Haarlemse Regenboogpartners hebben geen doorgang gevonden.

Intussen is Gay Haarlem gestart met de voorbereiding van een leuk project in 2021. Dat project staat los van de organisatie van de Roze Salon. Omdat ouderen in dat project een rol gaan vervullen, zullen wij daar te zijner tijd echter wel melding van maken in de nieuwsbrief en de website van de Roze Salon en de website van Gay-Haarlem.nl

WhatsApp-groep
De WhatsApp-groep die deze zomer is gestart heeft inmiddels zo’n 20 leden.
WhatsAppen is een gemakkelijke manier om leuke activiteiten aan elkaar te melden, af te spreken ergens gezamenlijk naar toe te gaan en om contact met elkaar te onderhouden.
Nu de Roze Salon al sinds maart van dit jaar niet meer geopend is, voorziet de WhatsApp-groep in het onderling contact. Al diverse keren zijn er onderling afspraken gemaakt en hebben er leuke activiteiten plaatsgevonden.
Vind je het leuk om als deelnemer te worden toegevoegd, stuur dan een e-mailbericht zonder je telefoonnummer naar info@rozesalonhaarlem.nl, ovv ‘deelname WhatsApp-groep’. Wij zorgen dan dat de beheerder van de groep contact met je opneemt voor nadere uitleg en je aan de groep toe zal voegen.
Op deze manier garanderen wij jouw privacy volledig.

Alle vrijwilligers van de Roze Salon wensen de bezoekers van de Roze Salon en de lezers van de nieuwsbrief fijne feestdagen en een goed en een voorspoedig nieuw jaar.

Laat liefde regeren en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Het team vrijwilligers van de
Roze Salon 55+ Haarlem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *