Weer niet!
En alweer hebben we teleurstellend nieuws over de heropening van de Roze Salon. Het zal zeer waarschijnlijk nier verrassend zijn, maar ook voor de maand november hebben we moeten besluiten de deuren van de Roze Salon gesloten te houden. De kritieke maatschappelijke situatie en de te verwachten ontwikkelingen daarin, hebben aan dit besluit ten grondslag gelegen.

Voorbereidingen
In september nog hebben wij alles in gang gezet om de Roze Salon weer te kunnen openen. Het heeft echter ook toen niet zo mogen zijn. Naar aanleiding van dat besluit zijn wij door NHNieuws geïnterviewd. Zie de bijgaande link.

Met jullie hopen wij dat er snel positieve ontwikkelingen zullen zijn m.b.t. de coronapandemie. Ontwikkelingen die ertoe zullen leiden dat we eindelijk de Roze Salon weer op een verantwoorde wijze kunnen openen. Wanneer dat zal zijn, blijft op dit moment echter onduidelijk.
In de tussentijd blijven de vrijwilligers ideeën en plannen ontwikkelen voor het moment waarop de heropening daar zal zijn.

WhatsApp-groep
De WhatsApp-groep die deze zomer is gestart heeft inmiddels zo’n 20 leden.
WhatsAppen is een gemakkelijke manier om leuke activiteiten aan elkaar te melden, af te spreken ergens gezamenlijk naar toe te gaan en om contact met elkaar te onderhouden.
Nu de Roze Salon al sinds maart van dit jaar niet meer geopend is, voorziet de WhatsApp-groep in het onderling contact. Al diverse keren zijn er onderling afspraken gemaakt en hebben er leuke activiteiten plaatsgevonden.
Vind je het leuk om als deelnemer te worden toegevoegd, stuur dan een e-mailbericht zonder je telefoonnummer naar info@rozesalonhaarlem.nl, ovv ‘deelname WhatsApp-groep’. Wij zorgen dan dat de beheerder van de groep contact met je opneemt voor nadere uitleg en je aan de groep toe zal voegen.
Op deze manier garanderen wij jouw privacy volledig.

Oproep COC
Naast deze WhatsApp-groep van de Roze Salon, heeft ook het COC Kennemerland een initiatief genomen om onderling contact te bevorderen en eventueel hulp te bieden.
Oudere homoseksuele mannen en lesbische vrouwen kunnen vatbaar zijn voor sociaal isolement. Zeker wanneer zij beschikken over een beperkt(er) sociaal netwerk. In dat kader heeft het COC Kennemerland eerder dit jaar al een prachtig initiatief genomen. Mocht je om welke reden dan ook behoefte hebben aan hulp, een gesprek etc. dan kan contact opnemen met het COC Kennemerland. Voor meer informatie kijk je op de website van het COC Kennemerland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *