Grijs Gedraaid

Roze Salon Haarlem

Met Karsu en Kamerata Zuid

De bezoekers en vrienden van de Roze Salon worden van harte uitgenodigd om een gratis voorstelling in de Philharmonie bij te wonen.
Het programma ‘Grijs Gedraaid’ is genieten voor alle generaties! Deze gratis voorstelling verbindt jong én oud door middel van muziek, beweging en creatie.

Het is de perfecte gelegenheid om jezelf, je partner(s), buurman/vrouw of wie dan ook te trakteren op een unieke ervaring samen met jou. Wie neem jij binnenkort mee naar het theater om samen onvergetelijke herinneringen te maken?

De middag wordt geopend met muziek van Karsu onder begeleiding van het strijkorkest Kamerata Zuid. Eigen nummers worden afgewisseld met klassieke stukken en oudhollandse liedjes. Meezingen mag! 

Daarna kom je in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van choreograaf Andrew Greenwood. Met zijn bewegingsprogramma zet hij de deur open voor onderling contact tussen jong en oud. Het einde van de voorstelling bestaat uit een verassende creatieve activiteit: welke muziek heb jij vroeger grijs gedraaid? Neem je date mee voor een toffe middag vol muziek, dans en creatie.

De voorstelling vindt plaats in de grote zaal op woensdag 30 november 2022 van 14.00u tot 15.15u. Philharmonie, Lange Begijnestraat 11 Haarlem-C.

Voor het reserveren van kaarten klik je hierBezoek je het theater in je rolstoel, meld je dan telefonisch ruim vooraf bij de kassa van de Philharmonie, telefoon 023 – 512 12 12. Dan wordt er gezorgd voor een goede plaats in de concertzaal.

Plaats een reactie