Beste vrienden en vriendinnen van de Roze Salon Haarlem

Wie had ooit kunnen denken dat de altijd gezellige Roze Salon in Haarlem haar deuren noodgedwongen heeft moeten sluiten in het afgelopen jaar. Maar niet alleen in Haarlem is dat gebeurd. In alle regio’s in Nederland zijn de samenkomsten voor roze ouderen in de loop van 2020 afgelast.
Verstandig en begrijpelijk, maar vooral vreselijk jammer. Ook de Roze Salon Haarlem voorziet in een grote behoefte aan onderling contact en dat is door de gedwongen sluiting erg onder druk komen te staan, de succesvolle WhatsApp-groep ten spijt.

Heropening
Naar het zich laat aanzien, zal coronacrisis de komende weken nog behoorlijk aanhouden. Dat betekent dat, zolang er nog geen afdoende vaccinatieprogramma is gestart, wij de deuren van de Roze Salon gesloten houden. Wij vinden de risico’s voor de bezoekers onder de huidige omstandigheden nog te groot.
Dit houdt in dat wij tijdig kenbaar zullen maken wanneer de Roze Salon in 2021 heropend zal gaan worden. Vermoedelijk zal dat niet eerder zijn dan in maart/april van dit jaar.WhatsApp-groep

De WhatsApp-groep die deze zomer is gestart heeft inmiddels zo’n 20 leden.
WhatsAppen is een gemakkelijke manier om leuke activiteiten aan elkaar te melden, af te spreken ergens gezamenlijk naar toe te gaan en om contact met elkaar te onderhouden.
Nu de Roze Salon al sinds maart van dit jaar niet meer geopend is, voorziet de WhatsApp-groep in het onderling contact. Al diverse keren zijn er onderling afspraken gemaakt en hebben er leuke activiteiten plaatsgevonden.
Vind je het leuk om als deelnemer te worden toegevoegd, stuur dan een e-mailbericht zonder je telefoonnummer naar info@rozesalonhaarlem.nl, ovv ‘deelname WhatsApp-groep’. Wij zorgen dan dat de beheerder van de groep contact met je opneemt voor nadere uitleg en je aan de groep toe zal voegen.
Op deze manier garanderen wij jouw privacy volledig.

Alle vrijwilligers wensen de bezoekers en vrienden
van de Roze Salon Haarlem 55+
een hoopvol en gezond 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *