Met elkaar in gesprek

Jan Willem Oostewaal
Jan Willem Oostewaal

Op 17 mei ben ik bij de Roze Salon om invulling te geven aan het programma. Ik wil u meenemen om aan de hand van muziek, liederen, prikkelende uitspraken en vragen met elkaar in gesprek te gaan over het thema familie. Een onderwerp dat diverse reacties oproept.

Om vast over na te denken:
Lijkt u op uw vader/moeder? Of bent u juist het tegenovergestelde van hem/haar? Welke plek nam u in in het gezin waaruit u komt? Was u enig kind? En hoe was dat voor u? Iemand hoorde ik eens zeggen: ‘mijn vrienden zijn mijn echte familie’. Wat vindt u van deze uitspraak?

Ik hoop u te ontmoeten op 17 mei vanaf 17:15 uur

Vriendelijke groet,

Jan Willem Oostewaal
Geestelijk verzorger Kennemerhart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *