Het AmsterdamPinkPanel voert in samenwerking met het COC Amsterdam en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) onderzoek uit naar het welbevinden onder LHBTIQ+ senioren (50+).

Het doel van deze studie is om het welbevinden van LHBTIQ+ senioren in Amsterdam en omgeving in kaart te brengen. Zij zijn daarbij geïnteresseerd in de psychosociale gezondheid, het dagelijks leven en het sociale leven van senioren. Zij willen graag zoveel mogelijk senioren bereiken. Wij hopen daarom dat u aan deze vragenlijst wilt deelnemen.

Wij nodigen zowel inwoners van Amsterdam en omstreken als ook senioren uit andere delen van het land van harte uit om aan dit onderzoek mee te doen.

Op 26 april worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd tijdens de Europese Conferentie “Focus on LGBTIQ+ Seniors: Information and Inspiration for more Inclusion.”.
Met de resultaten wordt dus gelijk al wat gedaan! Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk LHBTIQ+ senioren (50+) meedoen aan dit onderzoek.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer dertig minuten afhankelijk van de antwoorden die u geeft. Deelname is zoals altijd volledig anoniem. Aan het begin van de vragenlijst staat over deelname uitgebreid informatie en zijn contactgegevens te vinden als u vragen heeft.

Via deze link kunt u meedoen aan dit onderzoek.

//app.uva.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *