Op 9 februari is er in de Roze Salon Haarlem een optreden van liedjes schrijfster en cabaretière Merel Moistra. Ze zal +/-  45 minuten optreden  tussen 17.00 en 18.00 uur.

Merel Moistra
Merel Moistra

In haar ongeëvenaarde bliksemcarrière sleepte Merel een vracht prijzen in de wacht en sierde zij, met haar unieke stijl, grappen en prachtige liedjes, finales in meerdere cabaret en kleinkunstfestivals. Merel is een vrouw in de brede zin van het woord en draagt zonder gene de regenboogvlag door de stad. HLBT? Merel is het allemaal wel eens geweest….

Maar… is Merel Moistra nou een comédienne of cabaretière?
Voornoemde type grappenmaakster zet het publiek graag op het verkeerde been, maar…. Merel Moistra heeft geen verkeerd been. Het zijn allebei, stuk voor stuk, TOP benen. Nee, Merel Moistra gaat het verkeerde been voorbij. Merel Moistra beent graag uit. Merel Moistra gaat tot op het bot. Merel Moistra draait niet om de hete brei heen. Merel Moistra gaat direct voor de hoofdprijs. Merel rukt aan de fundamenten van uw brein. Nee, erger, Merel Moistra IS een Breinfuck …… op Benen! En wat voor benen!

Na het optreden kan men genieten van vers gemaakte vegetarische soep met stokbrood en hapjes.

Je bent van harte welkom en graag tot ziens op 9 februari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *