Roze Salon gaat weer open

Roze Salon Haarlem

dreefzicht
dreefzicht

De Roze Salon Haarlem gaat eindelijk weer open. Na een gedwongen sluiting van achttien maanden, opent de Roze Salon Haarlem haar deuren en wel in twee fasen.

De eerste informele herstart is op donderdag 12 augustus met een Roze Buitenborrel op het terras van het alom bekende Dreefzicht, tegenwoordig beter bekend onder de naam La Place aan de Dreef en gelegen in de prachtige Haarlemmerhout. Jullie worden dan ontvangen vanaf 15.30u. Je kunt je daarvoor tot uiterlijk 1 augustus aanmelden door een e-mail te sturen naar info@rozesalonhaarlem.nl onder vermelding van Roze Buitenborrel. Dit is nodig in verband met de reserveringen bij La Place.

De tweede en daarmee officiële heropening van de Roze Salon is op donderdag 9 september. Je bent dan weer vanaf 16.30u welkom in wijkcentrum Binnensteeds aan de Nieuwe Groenmarkt in het centrum van Haarlem. Mocht de aanvangstijd vanwege corona-maatregelen wijzigen, dan zullen we je daarvan tijdig op de hoogte stellen via de berichtgeving van deze website.

Er is voor de maand september gekozen omdat we verwachten dat al onze bezoekers en vrijwilligers dan volledig gevaccineerd zullen zijn (niet onbelangrijk). Dat maakt het mogelijk de Roze Salon Haarlem weer onder redelijk ‘normale omstandigheden’ te heropenen. Uiteraard zullen de dan nog van kracht zijnde regels met betrekking tot corona worden gerespecteerd. 

Er zal in september geen programma worden aangeboden. Uiteraard zullen er hapjes en soep zijn, maar het weerzien na die lange tijd van afwezigheid zal ongetwijfeld centraal staan. De ervaring leert dat velen van ons hun ervaringen en wel en wee met elkaar willen delen en daar is volop ruimte voor. 
Voor de maanden oktober tot en met januari zijn er inmiddels al wel programma’s gepland.

Alle vrijwilligers kijken enorm uit naar de heropening en staan te popelen om er met zijn allen weer mooie en vooral gezellige bijeenkomsten van te maken. 

Plaats een reactie