Roze Salon op 12 januari met Marcel Celier

Roze Salon Haarlem

Op donderdag 12 januari 2023 zal Marcel Selier de Haarlemse Roze Salon in het nieuwe- en tevens jubileumjaar, voor de tweede keer opluisteren met een sfeervol optreden.

In 2020 deed Marcel dat met veel plezier en wij contracteerden hem daarom direct voor het jaar daarop. Niemand kon toen weten dat óók de Roze Salon Haarlem als gevolg van de coronapandemie bijna twee jaar noodgedwongen haar deuren moest gaan sluiten.

Toen wij Marcel in de zomer van 2022 vroegen om samen met de bezoekers van de Roze Salon 2023 feestelijk in te luiden, reageerde hij direct enthousiast.

Marcel Celier. foto:Gerard op ‘t Ende

Over Marcel Selier
Marcel Selier, ondermeer bekend van The Voice Senior, ging al op jonge leeftijd naar gitaarles en had snel door dat hij het drumstel op de muziekschool eigenlijk veel interessanter vond. Zingen zat er ook al vroeg in en zo was de combinatie drummer/zanger vroeg geboren.

Rond zijn 40e kwam hij via een collega-winkelier uit Haarlem terecht bij een groepje muzikanten. Met hen vormde hij de coverband “Trees” waarin hij achttien jaar de leadzanger/drummer is geweest.

The Rat Pack & More
Sinds ongeveer drie jaar treedt Marcel Selier voornamelijk als solozanger op met zijn programma “THE RAT PACK & MORE”. Als groot fan van het werk van Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. heeft hij de keuze uit een enorm aantal jazz-standards die hij aanvult met juweeltjes van songs die door de jaren heen zijn gemaakt.

Voice
In 2018 was Marcel een succesvol deelnemer aan het populaire Tv-programma ‘The Voice Senior’, waarin hij doordrong tot de knock-outfase.

Plaats een reactie