Donderdag 14 september is de aftrap van het elfde seizoen van de Roze Salon Haarlem, de maandelijkse ontmoetingsgelegenheid voor LHBTI’s van 50 jaar en ouder.
De oer- en ouderwets Hollandse zomer sluiten we dan min of meer af en omarmen we in wijkcentrum Binnensteeds het komende najaar en winter.Dat doen we zonder programma. Na een lange periode van afwezigheid staan het weerzien en het elkaar weer ontmoeten centraal die middag.

Jos Brinkprijs 2023
Op 4 juni jongstleden ontving de Stichting Roze 50+ Nederland uit handen van minister Dijkstra van OCW de Jos Brink oeuvreprijs 2023. Een prachtige erkenning voor hun jarenlange werk en grote inzet voor de belangen van roze- c.q. regenboogouderen. Onze felicitaties zijn voor alle ambassadeurs van de stichting. Wij gaan het komend seizoen in de programmering een keer aandacht besteden aan het werk van de stichting.

Coming Outdag
Elf oktober is het weer Nationale Coming Outdag. De Roze Salon Haarlem presenteert op donderdag twaalf oktober dan het Surinaams liedjesprogramma ‘Kom uit de kast’. In de volgende nieuwbrief meer daarover.

Organisatie
Ook het komende seizoen kunnen we voor onze ontmoetingen gebruikmaken van wijkcentrum Binnensteeds.
Voor de periode 2023-2026 staat de subsidie voor de Roze Salon Haarlem vast, zo is valt te lezen in het gemeentelijke actieplan Regenboogstad 2023-2026.
Dat is heel bijzonder te noemen en heel goed nieuws dus. Een mooie erkenning voor het vele werk dat de vrijwilligers jaren achtereen verzetten om deze ontmoetingsgelegenheid voor LHBTI-senioren in Haarlem te realiseren.

Meehelpen
Draag je de Roze Salon Haarlem een warm hart toe en wil je ook een bijdrage leveren aan de (bestuurlijke) organisatie en/of uitvoering van de Roze Salon, spreek ons dan gerust aan of meld je via info@rozesalonhaarlem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *