Beëindiging huidige WhatsApp groep

Roze Salon Haarlem

WhatsApp

Als gevolg van de lock-down moesten wij de Roze Salon 55+ Haarlem voor onbepaalde tijd sluiten. Elkaar ontmoeten in de vertrouwde omgeving met altijd een leuk programma en een lekker hapje en drankje was daardoor niet meer mogelijk. 

Om de bezoekers van de Roze Salon in de gelegenheid te stellen om toch contact met elkaar te kunnen hebben én houden, zijn we medio 2020 de WhatsApp groep gestart. 
Met deze groep beoogden we ook dat de groepsleden elkaar op een veilige manier op zouden gaan zoeken en activiteiten zouden gaan ontwikkelen. 

In het afgelopen jaar is ons gebleken dat die doelen niet of nauwelijks zijn behaald en hebben leden de groep verlaten. Ook op de Roze Buitenborrel van donderdag 12 augustus jl., waren weinig leden van de WhatsApp groep aanwezig. Meerdere leden hebben de groep óók verlaten omdat de inhoud van veel berichten niet voldeden aan hun verwachting. 

Nu de grootste impact van de corona-maatregelen steeds meer achter ons komt te liggen en er weer meer sociale levensruimte ontstaat, hebben we besloten de WhatsApp groep in de huidige opzet per 18 augustus 2021 te beëindigen. De leden zijn daarover inmiddels geïnformeerd. Uiteraard is daar verschillend op gereageerd 

De komende tijd zal er, in overleg met de bezoekers van de Roze Salon Haarlem, gekeken worden of een nieuwe WhatsApp groep of -groepen kunnen worden opgezet. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor bezoekers met een specifieke interesse of onderwerpen, zoals kunst, literatuur, film/theater, culinair, etc.

Plaats een reactie