Voortgang Roze Salon

Zomervreugde
De lange en vooral hete zomer ligt grotendeels achter ons. Wij hopen dat jullie daar in goede gezondheid van hebben kunnen genieten, dan wel dat jullie de heetste dagen goed door hebben kunnen brengen.

Roze Salon blijft gesloten
Helaas zal de Roze Salon Haarlem ook in september haar deuren niet openen.
Zoals bekend, laten de ontwikkelingen met betrekking tot de pandemie al geruime tijd weer een negatieve trend zien, óók in onze regio. Op grond daarvan en wederom na overleg met een vertegenwoordiger van de Veiligheidsregio Kennemerland, hebben wij besloten de Salon ook na de zomerbreak niet op te starten. De risico’s achten wij te groot en toepassing van de wettelijke Coronaregels bevorderen niet de sfeer en omgang zoals wij die binnen de Salon gewend zijn.

WhatsApp-groep

De WhatsApp-groep heeft onderhand zo’n 15 deelnemers maar er kunnen altijd nog mensen bij.
WhatsAppen is een gemakkelijke manier om leuke activiteiten aan elkaar te melden, af te spreken ergens gezamenlijk naar toe te gaan en contact met elkaar te onderhouden.
Vooral nu de Roze Salon vanwege de coronapandemie al geruime tijd gesloten is, voorziet de groep in het onderling contact. Wanneer je het leuk vindt om als deelnemer te worden toegevoegd, stuur dan een e-mailbericht zonder je telefoonnummer naar info@rozesalonhaarlem.nl, onder vermelding van ‘deelname WhatsApp-groep’. Wij zorgen dan dat de beheerder van de Whatsapp-groep contact met je opneemt en je aan de groep toe zal voegen.

Op deze wijze borgen wij jouw privacy optimaal.

In haar jonge bestaan, hebben de leden al twee activiteiten georganiseerd in de afgelopen hete zomer. Een borrel/etentje op het terras van Brasserie van Beinum en een gezellige fietstocht die onder andere langs het Spaarne naar het Theehuis de Cruquius.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *